Download brochure

2 + 2 = ?

Weidemann 1140
MotorPerkins T4
Motorvermogen75 pk opties: 102 of 122 pk
AandrijvingHydraustatisch+cardan
Rijsnelheid20 / 30kmh
Bedrijfsgewicht5930 kg
Lengte5200 mm
Breedte1750 mm
Hoogte2679 mm
Hefhoogte5076 mm
Binnendraaicirkel1702 mm
Kiplast recht in bak3291 / 1857 kg
Kiplast recht op palletvorken3110 / 1873 kg
Kiplast geknikt in bak2765 / 1541 kg
Kiplast geknikt op palletvorken2613 / 1556 kg
Opbreekkracht

Bekijk 4080T Telescoopwiellader Youtube

Telescoopwiellader – voor alle die ver naar boven willen

Altijd wanneer het erop aankomt meer hefhoogte te bereiken, is een telescoopwiellader zeer geschikt. Want naast hogere functionaliteit, groot werkcomfort en uitstekende veiligheidsstandaards beschikken deze machines in vergelijking met de normale wiellader met laadarm over een telescooparm en hebben zij daardoor een aanzienlijk hogere hefhoogte en reikwijdte. Daarbij gelden de waarden zoals wendbaarheid, stabiliteit en hefkracht, die een knikgestuurde wiellader kenmerken, ook voor een telescoopwiellader – dit maakt deze zo succesvol.

Voordelen Weidemann 4080T

Weidemann KnikpendelkoppelingWeidemann knikpendelkoppeling

De ruggengraat van de Weidemann-constructie: de legendarische scharnieras. Alle vier wielen hebben constant contact met de bodem en de machine verplaatst zich met maximale tractie. Daarnaast wordt de machine ook bijzonder wendbaar.

Poedercoating WeidemannHoogwaardige poedercoating

Kwaliteit biedt meerwaarde. Een belangrijk kenmerk van de kwaliteit van Weidemann is de poedercoating, die zorgt voor een uitstekende corrosiebescherming. In tegenstelling tot de standaard natte lak, wordt de levensduur van de machine aanzienlijk verlengd. Daarnaast is de lak efficiënter en tegelijk milieuvriendelijk.

Hoge stuwkrachten Weidemann

Hoge stuwkracht door planetaire as

De aandrijving via een planetaire as verhoogt het koppel op het wiel en verbetert daardoor de stuwkracht. Door de optimale verhouding tussen stuwkracht en machinevermogen werkt u zowel flexibel als zuinig.

Differentieelblokkering

100% differentieelblokkering

De 100% schakelbare differentieelblokkering biedt indien nodig maximale tractie en stuwkracht en zorgt – bij normale rijstand uitgeschakeld – voor minder slijtage aan de banden.

Telescooparm Weidemann

Robuuste telescooparm

De telescooparm is robuust en stabiel gebouwd, de parallelgeleiding is hydraulisch. Alle belangrijke hydraulische leidingen liggen binnen en zijn voor invloeden van buiten beschermd. Der telescooparm voor die Weidemann wiellader verenigt de voordelen van een knikgestuurde machine met die van een telescooplader. Max. hoogten palletvork vormen dan geen probleem.

Terugrolhoekbegrenzing Weidemann

Terugrolhoekbegrenzing

Bij alle Weidemann telescoopwielladers wordt standaard een terugrolhoekbegrenzing ingebouwd. Deze zit aan de Weidemann opname en begrenst zo nodig de terugrolhoek. De beveiliging verhindert dat bij een uitgeschoven telescooparm te ver kan worden ingerold. Zo kan bijv. de inhoud van een volumebak niet op de cabine vallen.

RVS Stuurstang Weidemann

Roestvrij stalen stuuraanslag

Bij volle stuuraanslag worden de voor- en achterwagens van de machine in lijn gebracht. Bij Weidemann wordt dit gebied door de roestvrij stalen stuuraanslagen heel goed beschermd en de lak van de machine niet beschadigd. Dat zorgt voor behoud van waarde!

Aanbouwdelen Weidemann 1140Grote keuze aan aanbouwdelen

Gebruik uw machine als multitool – voor uw Weidemann staat u een grote selectie aan aanbouwdelen ter beschikking. Welk aanbouwdeel in welke grootte geschikt is voor uw machine vind u verder op deze pagina.

Banden Weidemann machinesGrote selectie aan banden

De optimale banden voor iedere ondergrond – voor uw Weidemann staat u een grote selectie aan uiteenlopende banden ter beschikking. Welke banden de geschikte zijn voor uw machine vind verder op deze pagina.

Cabine

Cabine Weidemann ComfortabelComfortabele cabine

De ruime cabine voldoet aan de actuele Europese machinerichtlijn (2006/42/EG) volgens ROPK- en FOPK-bescherming en biedt veel hoofd- en bewegingsvrijheid. Door de complete beglazing krijgt de bestuurder een uitstekend overzicht over de aanbouwdelen en het hele werkgebied.

Gereedschap

Gereedschap Weidemann 1140Gereedschap Weidemann 1140Gereedschap Weidemann 1140

Snel wisselen van gereedschap

Dankzij het hydraulische snelwisselsysteem, kunnen de aanbouwdelen gemakkelijk en snel worden vervangen. Zo is uw machine meteen weer inzetbaar. Dit verhoogt de productiviteit en daarmee het rendement. Het vervangen van het gereedschap vindt plaats door bediening met 2 handen wat een ongewenst wisselen onmogelijk maakt – Veiligheid gaat altijd voor alles bij Weidemann!

Optimale servicetoegang

Kipbare cabine WeidemannKipbare cabine

Uniek bij Weidemann: De kipbare cabine biedt probleemloos toegang tot de motor, hydraulisch systeem en elektriciteit. Onderhoud en service extreem eenvoudig gemaakt!

U bespaart dus ook op de onderhoudskosten met de Weidemann!

Motorkap WeidemannGemakkelijk te openen motorkap

De motorkap kan voor de regelmatige service- en onderhoudswerkzaamheden met slechts een handgreep naar achteren worden geopend. Hydrauliekolietank, luchtfilter, motorolievulling, oliemeetstaaf en koelwater zijn daardoor eenvoudig en snel toegankelijk.

Servicetoegang WeidemannGemakkelijk toegankelijke smeerpunten

Alle smeerpunten van de machine regelmatig smeren is voor het correcte en effectieve onderhoud en daarmee het behoud van de machine onontbeerlijk. Om tijd te besparen en het werken te vereenvoudigen, liggen de smeerpunten bij Weidemann altijd op gemakkelijk toegankelijke plaatsen. Optioneel is een centrale smeerinrichting – die het smeren voor u doet.

Weidemann serviceKorte hydraulische slanglengtes

Bij Weidemann machines worden de lengtes van hydraulische slangen kort gehouden – de slangen zijn op meerdere plaatsen gedeeld. Indien een hydraulische slang moet worden vervangen, hoeft niet de hele slang van het hydraulisch circuit te worden vervangen, maar alleen het betreffende deel. Dat bespaart veel tijd en geld.

Een werkplaats die motiveert

Stuurkolom WeidemannVerstelbare stuurkolom

De stuurkolom kan afhankelijk van de eisen van de bestuurder individueel worden ingesteld. Zo wordt gegarandeerd dat iedere bestuurder ergonomisch en zonder inspanning met de machine kan werken.

Weidemann is geschikt voor iedereen.

Joystick WeidemannErgonomische joystick

De joystick ligt veilig en comfortabel in de hand. De sturing is daarbij robuust en fijngevoelig tegelijk. Zo hebt u de machine en de belangrijkste functies steeds onder controle.

Zicht rondom WeidemannGoed zicht rondom – ergonomische werkplek

Veel beenruimte, overzichtelijk ingedeelde combi-instrumenten, comfortabelere cabine en optimaal uitzicht op het aanbouwdelen. Een werkplek die de bestuurder motiveert en rondom ondersteunt. En een gemotiveerde werknemer betekent een werknemer die meer productief is!

Aangename Werkomgeving WeidemannAangename werkomgeving

De werkomgeving in de cabine is uitstekend, dankzij een effectief werkende verwarmings- en ventilatie-installatie met ventilatoren, frisseluchtfilters en goed geplaatste luchtsproeiers. Bij bijzonder hoge buitentemperaturen raden wij de optioneel verkrijgbare airconditioning aan.

Trillinggedempte WeidemannTrillinggedempte werkplaats

Trillingen en stoten worden door de machine opgevangen. Uw lichaam is heel goed beschermd en u werkt ook langere tijd ontspannen en zonder moe te worden – en daardoor gewoon geconcentreerder.

Rem-inch-pedaal

Rem-inch pedaal Weidemann

Bij Weidemann machines is de hydrostatische vierwielaandrijving met de rempedaal gecombineerd. Hierdoor kan door het “inchen” de verplaatsingssnelheid tot stilstand van de rijverplaatsing worden gebracht. Met het gedeeltelijk ingedrukte rem-inch-pedaal kan bij volledig motortoerental langzaam in kruipgang tot op de millimeter nauwkeurig worden gereden en tegelijkertijd snel worden opgetild. Bij verder ingedrukte pedaal wordt de machine geremd. Het voordeel de rem-inch-pedaal ligt in de optimale vermogensdistributie van het motorvermogen. Daarnaast is afslaan van de machine niet mogelijk.

Nieuwe wielladergeneratie

Uitlaatgassennorm WeidemannNieuwe uitlaatgasnorm stap IIIB – nieuwe motortechniek

De stappen I tot IIIA voor de reductie van schadelijke stoffen hebben wij van Weidemann in de laatste jaren al succesvol doorlopen. Er wachten echter nieuwe, verscherpte grenswaarden in de stappen IIIB en IV (tier 4 interim en tier 4 final) waaraan voldaan moet worden. Omdat wij onze machine willen aanpassen aan de gewijzigde wetgeving en de machines ook verder willen ontwikkelen, hebben wij veel ontwikkelingswerk en kennis in de nieuwe machinemodellen gestoken. Meer over nieuwe motortechnologie leest u hier …

Digitaal display WeidemannDigitale display & diagnosetool

De belangrijkste functies altijd in een overzicht. Met de digitale display worden eerst de actieve functies in de cabine weergegeven, zoals bijv. de ingeschakelde differentieelblokkering of de elektrische functies. Met behulp van het diagnosetool kunnen de storingsfactoren van de machine snel en eenduidig worden geïdentificeerd. Door de aangegeven foutcode kan de servicemonteur al uit de verte herkennen waar het probleem zit en eventueel meteen met het juiste reserveonderdeel naar u toekomen – dat spaart tijd en geld!

Aanbouwdelen

Weidemann Volumebak 980Volumebak 1050mm
Laadbak voor licht materiaal hoekvormig.
Breedte : 1050mm
Inhoud : 0,54mm


Weidemann Volumebak 980Volumebak 1200mm
Laadbak voor licht materiaal hoekvormig.
Breedte : 1200mm
Inhoud : 0,61mm


Weidemann Volumebak 980Volumebak 1400mm
Laadbak voor licht materiaal hoekvormig.
Breedte : 1400mm
Inhoud : 0,72mm


Weidemann Volumebak 980Volumebak 1500mm
Laadbak voor licht materiaal hoekvormig.
Breedte : 1500mm
Inhoud : 0,77mm


Weidemann Volumebak 980Volumebak 1600mm
Laadbak voor licht materiaal hoekvormig.
Breedte : 1600mm
Inhoud : 0,82mm


Weidemann Volumebak 980Grondgraafbak klein
Grondverzet bak, doorgaans zonder losbreek tanden uitgevoerd. Indien gewenst met losbreek tanden uitgevoerd.
Breedte : 1250mm
Inhoud : 0,31mm


Grondgraafbak WeidemannGrondgraafbak klein
Grondverzet bak, doorgaans zonder losbreek tanden uitgevoerd. Indien gewenst met losbreek tanden uitgevoerd.
Breedte : 1350mm
Inhoud : 0,34mm


Grondgraafbak WeidemannGrondgraafbak klein
Grondverzet bak, doorgaans zonder losbreek tanden uitgevoerd. Indien gewenst met losbreek tanden uitgevoerd.
Breedte : 1500mm
Inhoud : 0,40mm


Grondgraafbak WeidemannUni-graafbak
2 cilinders werkend op 3e functie. Leverbaar in mm: 1150, 1250, 1400, 1650, 1900, 2000
Breedte : 1150-2000mm


Mestvork WeidemannMestvork
Mestvork met 7 tanden 800mm lang, gelakt staal
Breedte : 1100mm
Gewicht : 130Kg


Mestvork WeidemannMestvork
Mestvork met 8 tanden 800mm lang, gelakt staal
Breedte : 1200mm
Gewicht : 140Kg


Mestvork WeidemannMestvork
Mestvork met 8 tanden 800mm lang, gelakt staal
Breedte : 1500mm
Gewicht : 190Kg


Krokodillenbek Klein WeidemannKrokodillenbek klein
Mestvork met hydraulische boven klem, 2 cilinders, 7 tanden van 800 mm
Breedte : 930mm
Gewicht : 185Kg


Krokodillenbek WeidemannKrokodillenbek groot
Mestvork met hydraulische boven klem, 2 cilinders, 7 tanden van 800 mm
Breedte : 1100mm
Gewicht : 225Kg


Krokodillenbek WeidemannKrokodillenbek groot
Mestvork met hydraulische boven klem, 2 cilinders, 8 tanden van 800 mm
Breedte : 1300mm
Gewicht : 235Kg


Krokodillenbek WeidemannKrokodillenbek groot
Mestvork met hydraulische boven klem, 2 cilinders, 9 tanden van 800 mm
Breedte : 1500mm
Gewicht : 270Kg


Grijpbak WeidemannGrijpbak
Bak met hydraulische bovenklem met 2 cilinders
Breedte : 1350mm
Gewicht : 393Kg
Inhoud: 0,75mm


Silotang WeidemannSilotang
Silotang met 2 cilinders en 12 tanden van 800mm lengte.
Breedte :940mm
Inhoud : 0,60mm
Gewicht : 450Kg


Silotang WeidemannSilotang
Silotang met 2 cilinders en 11 tanden van 800mm lengte.
Breedte : 1150mm
Inhoud : 0,73mm
Gewicht : 495Kg


Silotang WeidemannSilotang
Silotang met 2 cilinders en 11 tanden van 800mm lengte.
Breedte : 1360mm
Inhoud : 0,87mm
Gewicht : 540Kg


Palletvork WeidemannPalletvorken 0.9
Palletvorken op vorkenbord. Vorken zijn mechanisch verstelbaar. Vorken 1000mm lang.
Breedte : 900mm
Gewicht : 140Kg


Palletvork WeidemannPalletvorken 1.0
Palletvorken op vorkenbord. Vorken zijn mechanisch verstelbaar. Vorken 1000mm lang.
Breedte : 1000mm
Gewicht : 158Kg


Palletvork WeidemannPalletvorken 1.2
Palletvorken op vorkenbord. Vorken zijn mechanisch verstelbaar. Vorken 1200mm lang.
Breedte : 1000mm
Gewicht : 187Kg


Afvalcontainer WeidemannAfval container
Degelijk uitgevoerd.
Met pallet insteek.
Breedte : 1000mm
Inhoud : 1,00mm
Gewicht : 90Kg


Container WeidemannContainer
Met palletvork insteek.
Breedte : 1250mm
Inhoud : 0,90mm


Sikkelmaaier WeidemannSikkelmaaier
Sikkelmaaier met 3 messen. Snijhoogte: 25-100 mm (instelbaar) Capaciteit in liters: 20 l/min
Breedte : 1200mm
Gewicht : 217Kg


Sikkelmaaier WeidemannSikkelmaaier
Sikkelmaaier met 3 messen. Snijhoogte: 25-100 mm (instelbaar) Capaciteit in liters: 20 l/min
Breedte : 1500mm
Gewicht : 271Kg


Maai uitrusting dubbel mesMaai uitrusting met dubbel mes
Knipt gras. kleine takken en bladeren. Heggeschaar. Capaciteit in liters: 20 l/min
Breedte : 1500mm
Gewicht : 185Kg


Palletvorken draaimodule WeidemannPalletvorken met draaimodule
Draagkracht: 500 kg
Lengte: 1000 mm
Breedte : 1000mm


Grondboor WeidemannGrondboor
Met planetaire eind aandrijving.
Lengte boor: 1240mm
2 tanden
Capaciteit in liters: 20 l/min
Breedte : 152mm
Gewicht : 130Kg


Grondboor WeidemannGrondboor
Met planetaire eind aandrijving.
Lengte boor: 1240mm
4 tanden
Capaciteit in liters: 20 l/min
Breedte : 229mm
Gewicht : 143Kg


Balenklem rond WeidemannBalenklem rond
Balenklem voor ronde balen 900-1800mm diameter
Hoogte: 850mm
Diepte:1300mm
Breedte : 1400mm
Gewicht : 185Kg


Balenklem Mini WeidemannBalenklem vierkant
Klembereik: 950 – 2150 mm
Voor ronde en vierkante balen.
Opties: groter / kleiner klembereik, langere of kortere armen, rek voor 2e baal.
Breedte : 1100-2250mm
Gewicht : 250Kg


Afwikkelaar ronde balen WeidemannAfwikkelaar ronde balen
2 Tanden van 850 mm voor het afwikkelen van ronde balen.
Breedte : 900mm
Gewicht : 120Kg


Veegmachine met opvangbak WeidemannVeegmachine met opvangbak
Diameter veegwals: 520 mm
Opties: watersproei installatie incl. watertank van 240L, zijbezem 600mm, hydraulische verstek instelling, hydraulische bediening opvangbak, veegwals / zijbezem met staalinslag .
Breedte : 1550mm
Inhoud : 165 lmm
Gewicht : 150Kg


Veegmachine met opvangbak WeidemannVeegmachine met opvangbak
Diameter veegwals: 520 mm
Opties: watersproei installatie incl. watertank van 240L, zijbezem 600mm, hydraulische verstek instelling, hydraulische bediening opvangbak, veegwals / zijbezem met staalinslag .
Breedte : 1850mm
Inhoud : 195 lmm
Gewicht : 170Kg


Rubberschuif WeidemannRubberschuif
Rubberschuif met vaste hoeken.
Optioneel: rubber met staalinslag
Breedte : 1500mm
Gewicht : 95Kg


Rubberschuif WeidemannRubberschuif
Rubberschuif met vaste hoeken.
Optioneel: rubber met staalinslag
Breedte : 1750mm
Gewicht : 105Kg


Rubberschuif WeidemannRubberschuif
Rubberschuif met vaste hoeken.
Optioneel: rubber met staalinslag
Breedte : 2000mm
Gewicht : 115Kg


Rijbaan egalisator WeidemannRijbaan egalisator
Baanvlakker, manegevlakker.
19 tands
Gegalvaniseerd
Breedte : 2000mm


Sneeuwschuiver WeidemannSneeuwschuiver
Wegklapbaar ondermes.
2 verstelbare wielen.
Hoogte: 700mm
Breedte 30 graden gezwenkt: 1540mm
Opties: hydraulisch verstelbaar (verstek)
Breedte: 1800mm
Gewicht: 164kg


Sneeuwschuiver WeidemannSneeuwschuiver
Wegklapbaar ondermes.
2 verstelbare wielen.
Hoogte: 700mm
Breedte 30 graden gezwenkt: 1750 mm
Opties: hydraulisch verstelbaar (verstek)
Breedte : 2050mm
Gewicht : 216Kg


Wegenstrooier 100kg WeidemannWegenstrooier 100Kg
Voor het zout / pekel / zand strooien ter bestrijding van gladheid of wegen en terreinen.
Diepte: 570 mm
Hoogte: 1050 mm
Inhoud: 105 liter / 100 kg
Aansluiting: 12V
Strooi breedte 0,8 – 6 meter
Breedte : 485mm
Inhoud : 105 lmm
Gewicht : 38Kg


Wegenstrooier WeidemannWegenstrooier 300Kg
Voor het zout / pekel / zand strooien ter bestrijding van gladheid of wegen en terreinen.
Diepte: 900 mm
Hoogte: 1000 mm
Inhoud: 300 liter / 300 kg
Aansluiting: Hydraulisch achter
Strooi breedte 1 – 6 meter
Breedte : 1080 mm
Inhoud : 300 lmm
Gewicht : 160Kg


Puinriek WeidemannPuinriek
voor het verwijderen van bestrating, baan maken bij het bestraten, aan en afvoeren van stenen zonder zand.
Optioneel: inlegvel, zijschotten, langer of korter mes
Leverbaar in alle formaten
Breedte : 1000- 2500mm
Inhoud : div.mm
Gewicht : div.Kg


Zijwaarts kiepende bakZijwaarts kiepende bak
Kan naast het gebruikelijke in en uitkiepen ook naar rechts uitkiepen. uitgevoerd met 1 cilinder.
Breedte : 1150mm
Inhoud : 0,23mm
Gewicht : 250Kg


Zijwaarts kiepende bakZijwaarts kiepende bak
Kan naast het gebruikelijke in en uitkiepen ook naar rechts uitkiepen. uitgevoerd met 1 cilinder.
Breedte : 1250mm
Inhoud : 0,26mm
Gewicht : 270Kg


Zijwaarts kiepende bakZijwaarts kiepende bak
Kan naast het gebruikelijke in en uitkiepen ook naar rechts uitkiepen. uitgevoerd met 1 cilinder.
Breedte : 1400mm
Inhoud : 0,44mm
Gewicht : 420Kg


Stenen klem Weidemann60% stenen klem
Optioneel: hydraulische draaikop, uitschuifbare of korte jib.
Breedte: verstelbaar in 4 standen
Gewicht: 450kg


Stenen klem Weidemann30% stenen klem
Stenenklem pakt 30% van pak stenen
mechanische draaikop
Optioneel: hydraulische draaikop
Benodigd: korte of uitschuifbare jib. Andere uitvoeringen leverbaar


2 laags stenenklem Weidemann2-laags stenenklem
voor het klemmen en transporteren van 2 lagen klinkers
Breedte : 900mm


Korte Jib WeidemannKorte Jib
Lengte: mm
Breedte : mm


Uitschuifbare Jib WeidemannUitschuifbare jib
Mechanisch verstelbaar, uitschuifbaar. lengte jib: mm Andere variaties leverbaar.
Breedte : mm


VoederschuifbordVoederschuifbord
Optie: hydraulisch verstelbaar (verstek)
Breedte : 1700mm


StapelgrijperStapelgrijper rechthoekige balen
Stapelgrijper rechthoekige balen
Breedte : mm


Stapelaar rechthoekige balen
Stapelaar rechthoekige balen
Breedte : mm


Euro-aansluiting Adapterplaat WeidemannEuro aansluiting adapterplaat
adapter TUSSEN weidemann snelwissel en euro snelwissel.
Breedte : mm


Weidesleep WeidemannWeidesleep
weidesleep
Breedte : 1000-2500mm


Tegelriek WeidemannTegelriek
voor het effectief uitrieken van tegels zonder het meenemen van grote hoeveelheden zand. Leverbaar in alle formaten!
Breedte : 1100-2500mm


Hoogkiepbak WeidemannHoogkiepbak
Bak met 2 cilinders.
Voor het extra hoog uitkiepen
Breedte : 1250mm
Inhoud : 0,26mm
Gewicht : 290Kg


Hoogkiepbak WeidemannHoogkiepbak
Bak met 2 cilinders.
Voor het extra hoog uitkiepen
Breedte : 1400mm
Inhoud : 0,41mm
Gewicht : 390Kg


Bestratingsklem WeidemannBestratingsklem
Hydraulisch aangedreven. Voor bijna elk verband steen, van blokverband tot keperverband.
Hefvermogen 400 Kg
Zijklem: 990-1300 mm
Breedte : 570-1180mm
Gewicht : 190Kg


Laserbord WeidemannLaserbord
egaliseerborden. leverbaar in diverse maten en uitvoeringen.
Breedte : mm


Hydraulische PalletvorkenHydraulisch verstelbare palletvorken
Palletvorken op hydraulisch verstelbaar bord.Bij de Hydraulische vorkenversteller kunnen de vorken hydraulisch verschuiven van 60-160 cm buitenwerks. De hydraulische vorkenversteller is standaard uitgevoerd met gelijkloopventiel zodat beide vorken gelijktijdig verschuiven.
Breedte : 950-1850mm
Gewicht : 280Kg


Rotator WeidemannRotator
Rotator mechanisch of hydraulisch t.b.v. stenenklem of bomenklem / grijper. Diverse varianten leverbaar
Breedte : mm
Gewicht : 12-27 Kg


Bomenklem WeidemannBomenklem
Bomen klem / grijper ook wel houtklem genoemd.
Opening breedte 1200mm
Diverse varianten / afmetingen leverbaar !
Breedte : 275mm
Gewicht : 70Kg


Adapterplaat WeidemannAdapterplaat 3-punts
Enerzijds een 3-punts hef aansluiting en anderzijds Weidemann hydraulische snelwissel aansluiting.
Breedte : 800mm


Voerschuifband WeidemannVoer schuifband
Breedte : mm


Banden

Banden Weidemann

10.0/75-15.3 AS ET-5
Bandbreedte : 264mm
Bandhoogte : 780mm
Breedte machine : 1210mm


Banden Weidemann

10.0/75-15.3 AS ET40
Bandbreedte : 264mm
Bandhoogte : 780mm
Breedte machine : 1120mm
Breedte machine gekeerd : 1300mm


Banden Weidemann10.0/75-15.3 AS ET80 (Std.)
Bandbreedte : 264mm
Bandhoogte : 780mm
Breedte machine : 1045mm
Breedte machine gekeerd : 1380mm


Banden Weidemann

31×15,50-15 AS ET0
Bandbreedte : 391mm
Bandhoogte : 801mm
Breedte machine : 1320mm


Banden Weidemann

31×15,50-15 AS ET-37
Bandbreedte : 391mm
Bandhoogte : 801mm
Breedte machine : 1400mm


7.00-12-AS-ET40 Weidemann banden10×16.5 EM ET40
Bandbreedte : 268mm
Bandhoogte : 775mm
Breedte machine : 1120mm
Breedte machine gekeerd : 1300mm


31×15,50-15 EM ET0
Bandbreedte : 400mm
Bandhoogte : 790mm
Breedte machine : 1320mm


31×15,50-15 EM ET0
Bandbreedte : 400mm
Bandhoogte : 790mm
Breedte machine : 1400mm