Weidemann Nederland gezien op TV?

Bekijk Nominatierapport


Weidemann Nederland B.V. is in het Jubileum jaar genomineerd voor de succesfactor / nationale succes Award. Wij hebben een award in ontvangst mogen nemen voor het beste bedrijf in de grondverzet machine branche!

Dit is het bewijs dat de organisatie tot de top van Nederland behoort en toonaangevend is in haar eigen branche. De Nationale Business Succes Award is dan ook de grootste ondernemers award van Nederland.

Onderscheidend
Weidemann Nederland B.V. heeft ruim 25 jaar ervaring en speelt in op de wensen en behoeften van de klanten. Een stap vooruit denken is in de markt belangrijk en Weidemann Nederland B.V. heeft de experts in huis die ruimschoots voorzien zijn van de kennis in de producten en diensten die de onderneming levert. Dankzij het brede kwaliteitsaanbod kan de onderneming zich profileren als een kwaliteitsleverancier die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een van de grotere spelers op het gebied van grondverzet machines in Nederland.”

“Klantgericht

Bij Weidemann Nederland B.V. staat de klant centraal, het is belangrijk als onderneming dicht bij de klant te staan en continue in gesprek te blijven. Zo garandeert de onderneming dat zij de juiste producten en service kunnen leveren aan de klanten. Ook bij vraagstukken over de producten, of bijvoorbeeld storingen, kunnen klanten doordeweeks ook telefonisch terecht bij Weidemann Nederland B.V. Het bedrijf beschikt over een grote voorraad op het grote bedrijfsterrrein dat zij bezitten, en biedt naast de aanschaf van machines ook verhuur of huurkoop service. Zo kunnen maatwerk oplossingen ook gerealiseerd worden voor projecten van korte duur. Weidemann Nederland B.V. gaat voor duurzame relaties en investeert in de klant om zich continue in de kijker te kunnen spelen met nieuwe ontwikkelingen en service.”

“Succesfactor

Vanwege de uitgebreide voorraad, professionaliteit en de groei die de onderneming heeft laten zien sinds de oprichting, ziet de Nominatiecommissie een zeer positieve toekomst voor Weidemann Nederland B.V. om de markpositie te behouden. De referenties, expertise en nauwkeurigheid waarmee Weidemann Nederland B.V. aan het werk gaat voor een breed scala aan klanten, zijn zeer positief.”