Weidemann bestseller nu ook elektrisch! T4512E

De geheel vernieuwde Weidemann T4512. Het origineel. Na meer dan 11.000 stuks gebouwd-& geleverd te hebben, is het model vernieuwd. Dezelfde betrouwbaarheid, hetzelfde werkplezier, nieuwe opties, en een nieuw design! En, nu ook 100% ELEKTRISCH!

Weidemann T4512. T staat voor telescoop, 45 staat voor 4500mm hefhoogte, en 12 staat voor 1200kg. De E staat voor elektrisch. Omdat er vraag was naar een zeer compacte- wendbare machine, met een beperkt gewicht, beperkte hoogte, en dan ook nog eens met een grote hefhoogte, heeft Weidemann GmbH de Weidemann T4512 ontwikkelt. De eerste mini-verreiker was een feit. Sinds de introductie in 2010 zijn er ruim meer dan 11.000 gebouwd- en geleverd! Standaard wordt deze verreiker geleverd met perfect zicht rondom. Een lage instap maakt de machine ook nog een zeer prettig in gebruik. De Weidemann T4512 beschikt over permanente 4-wielbesturing, waardoor de draaicirkel heel beperkt is. Na de introductie van de eerste elektrische wiellader (1160 E) door Weidemann in 2013, later opgevolgd door de Weidemann 1190 E, is er nu ook een compleet elektrisch aangedreven mini-verreiker, de T4512 E! Het succesvolle model van Weidemann, en nu elektrisch aangedreven. De nieuwste technieken zijn in deze compacte krachtpatser verwerkt, met als resultaat; de bestseller van de toekomst!

Contact & advies  
Afspraak showroom

Specificaties

Weidemann T4512 ELEKTRISCH

Motor Lithium-ION 18 kWh / 28 kWh 96V
Binnen draaicirkel 951mm
Kiplast recht in bak 1250KG
Kiplast recht op palletvorken 1250KG
Kiplast geknikt in bak 1250KG
Kiplast geknikt op palletvorken 1250KG
Opbreekkracht
Motorvermogen 23kWh / 28 kWh
Aandrijving Hydrostatisch (elektrisch aangedreven)
Rijsnelheid 15 km/h, / 20km/h , / 25km/h
Bedrijfgewicht 2700 - 3100
Lengte 2991mm
Breedte 1564mm
Hoogte 1995mm
Hef hoogte 4500mm
Contact & advies  
Afspraak showroom

Aanbouwdelen

Weidemann T4512 ELEKTRISCH

Type

Video's

Weidemann T4512 ELEKTRISCH

Contact & advies  
Afspraak showroom

Verkoopafdeling

Klik hier voor contact met de verkoopafdeling.


Service / Onderdelen

Klik hier voor contact met de afdeling Service & Onderdelen verkoop.

Poedercoating voor perfectie

Weidemann bouwt hoogwaardige machines. Kwaliteit staat voorop, en dat wordt doorgevoerd in alle facetten van het proces. Vanaf het eerste idee, tot de aflevering bij de klant en de periode daarna, Weidemann levert de hoogste kwaliteit. Vanzelfsprekend dat deze machines geleverd worden met een duurzame hoogwaardige poedercoating. Niet de goedkoopste methode, wel de meest duurzame, zodat u lang kunt genieten van een mooie machine!

Tillen met Weidemann

De capaciteiten die vermeld worden zijn op de volgend manier gemeten: De betreffende machine staat recht, het hefframe is halfhoog ( horizontaal) en de last wordt gemeten in de bak, of midden op de palletvorken. Dit is het meest kritische punt. Het gewicht van de bak- of palletvorken is dus inbegrepen. Meten zoals er mee gewerkt wordt!

Weidemann dubbele cylinder

Weidemann kiest voor kwaliteit, dit is onder andere te zien aan het feit dat alle Weidemann wielladers geleverd worden met dubbele hefcilinders, in plaats van een enkele. Het voordeel voor u: meer opbreekkracht, en het tegengaan van torsiekrachten, en daardoor op lange termijn lagere onderhoudskosten.

Weidemann : sterke assen

Omdat de compacte machines het werk van de grotere moeten doen, op plekken waar de grotere niet kunnen komen, worden de compacte machines in de regel meer belast. Weidemann als uitvinder van de mini-shovels, weet dat als geen ander, en houdt hier rekening mee. Een Weidemann is altijd voorzien van een zware constructie, en de meest hoogwaardige componenten. De Weidemann 1160 bijvoorbeeld heeft al standaard 40-tons assen, de grotere machines zijn voorzien van nog sterkere assen.

Weidemann Elektrisch presteren zonder uitstoot!

Al meer dan 5 jaar levert Weidemann Nederland BV de Weidemann 1160 E-Hoftrac. Deze machine is 100% elektrisch aangedreven! Voordelen te over; lagere kosten-, geen uitstoot- en zo heerlijk stil, en dit alles zonder in te boeten aan prestaties! Ervaar 'm zelf!

Weidemann Knikladers

Weidemann knikladers zijn voorzien van een overbemeten knikpendelpunt. Voordeel voor u: een kleine draaicirkel, dus meer wendbaarheid, en door het pendelende karakter houdt de machine altijd contact met de ondergrond. Door deze constructie kunnen machines laag gebouwd blijven, er is immers geen pendel-as nodig. Hierdoor is het lastzwaartepunt gunstiger, en ontstaat er een stabiele machine.

Low profile

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Op zoek naar een financieringsoplossing voor uw investering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden nu namelijk ook lease aan. Dit doen we samen met DLL (voorheen De Lage Landen).

Over DLL

DLL is al meer dan 40 jaar dé specialist in lease voor ondernemend Nederland.

Zij kennen uw markt, zien uw passie en weten wat u nodig heeft om uw ambities waar te maken. See what counts.

De voordelen

  • U houdt uw werkkapitaal vrij om te ondernemen
  • Financieren tot 100% van de aanschafwaarde
  • Duidelijkheid door vaste, maandelijkse kosten
  • Uw leencapaciteit bij de bank blijft intact
  • U regelt alles makkelijk en snel bij uw leverancier

Wij vinden het belangrijk dat u kunt doen, wat u het liefste doet. En dat is: ondernemen!

Meer weten? Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden en voorwaarden. Zij informeren u graag.

Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

Contact & Advies

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over dit project of advies wilt over uw specifieke situatie.

Afspraak showroom

Met het onderstaande formulier vraag je eenvoudig een afspraak in onze showroom aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.