Expect more – Get more: telescooplader T7042

Met deze uitbreiding van het assortiment breekt Weidemann door in de klasse van 7 m hefhoogte. Het zwaartepunt van de werkzaamheden die met deze machines uitgevoerd worden, ligt bij de omslag van zware materialen, het stapelen op grote hoogte, een goed bereik bij het schuiven van materiaal en permanente activiteiten voor het vullen van installaties. De telescooplader T7042 met een laadvermogen van 4,2 t en een hefhoogte van 7 m biedt fijn afgestemde prestaties en maakt vele nieuwe functies en opties mogelijk voor individuele uitrustingen en werkzaamheden op maat van uw bedrijf. Stap in uw nieuwe telescooplader: krachtig, compact, wendbaar en met perfect zicht rondom!

Contact & advies  
Afspraak showroom

Weidemann Best View Cabin

360 graden zicht!

Contact & advies  
Afspraak showroom

V.L.S. Vertical Lift System

Omhoog- en uitschuiven tegelijk, in een vloeiende beweging!

V.L.S.
Contact & advies  
Afspraak showroom

De Weidemann T7042 komt overal...

3 stuursystemen standaard

Contact & advies  
Afspraak showroom

Specificaties

Weidemann T7042

Motor Perkins 904J-E36TA 90 (122) kW (PK) 2200 t/min 3621 cm³
Binnen draaicirkel 1.640 mm
Kiplast recht in bak 4.200 kg
Kiplast recht op palletvorken 4.200 kg
Kiplast geknikt in bak 4.200 kg
Kiplast geknikt op palletvorken 4.200 kg
Opbreekkracht
Motorvermogen 122 PK
Aandrijving Hydrostatisch
Rijsnelheid 20 km/h ( optioneel 30 km/h of 40 km/h )
Bedrijfgewicht 7650 kg
Lengte 4.950 mm
Breedte 2.450 mm
Hoogte 2.425 mm
Hef hoogte 7.305 mm
Contact & advies  
Afspraak showroom

Aanbouwdelen

Weidemann T7042

Type

Video's

Weidemann T7042

Contact & advies  
Afspraak showroom

Verkoopafdeling

Klik hier voor contact met de verkoopafdeling.


Service / Onderdelen

Klik hier voor contact met de afdeling Service & Onderdelen verkoop.

Poedercoating voor perfectie

Weidemann bouwt hoogwaardige machines. Kwaliteit staat voorop, en dat wordt doorgevoerd in alle facetten van het proces. Vanaf het eerste idee, tot de aflevering bij de klant en de periode daarna, Weidemann levert de hoogste kwaliteit. Vanzelfsprekend dat deze machines geleverd worden met een duurzame hoogwaardige poedercoating. Niet de goedkoopste methode, wel de meest duurzame, zodat u lang kunt genieten van een mooie machine!

Tillen met Weidemann

De capaciteiten die vermeld worden zijn op de volgend manier gemeten: De betreffende machine staat recht, het hefframe is halfhoog ( horizontaal) en de last wordt gemeten in de bak, of midden op de palletvorken. Dit is het meest kritische punt. Het gewicht van de bak- of palletvorken is dus inbegrepen. Meten zoals er mee gewerkt wordt!

Weidemann dubbele cylinder

Weidemann kiest voor kwaliteit, dit is onder andere te zien aan het feit dat alle Weidemann wielladers geleverd worden met dubbele hefcilinders, in plaats van een enkele. Het voordeel voor u: meer opbreekkracht, en het tegengaan van torsiekrachten, en daardoor op lange termijn lagere onderhoudskosten.

Weidemann : sterke assen

Omdat de compacte machines het werk van de grotere moeten doen, op plekken waar de grotere niet kunnen komen, worden de compacte machines in de regel meer belast. Weidemann als uitvinder van de mini-shovels, weet dat als geen ander, en houdt hier rekening mee. Een Weidemann is altijd voorzien van een zware constructie, en de meest hoogwaardige componenten. De Weidemann 1160 bijvoorbeeld heeft al standaard 40-tons assen, de grotere machines zijn voorzien van nog sterkere assen.

Weidemann Elektrisch presteren zonder uitstoot!

Al meer dan 5 jaar levert Weidemann Nederland BV de Weidemann 1160 E-Hoftrac. Deze machine is 100% elektrisch aangedreven! Voordelen te over; lagere kosten-, geen uitstoot- en zo heerlijk stil, en dit alles zonder in te boeten aan prestaties! Ervaar 'm zelf!

Weidemann Knikladers

Weidemann knikladers zijn voorzien van een overbemeten knikpendelpunt. Voordeel voor u: een kleine draaicirkel, dus meer wendbaarheid, en door het pendelende karakter houdt de machine altijd contact met de ondergrond. Door deze constructie kunnen machines laag gebouwd blijven, er is immers geen pendel-as nodig. Hierdoor is het lastzwaartepunt gunstiger, en ontstaat er een stabiele machine.

Low profile

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Op zoek naar een financieringsoplossing voor uw investering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden nu namelijk ook lease aan. Dit doen we samen met DLL (voorheen De Lage Landen).

Over DLL

DLL is al meer dan 40 jaar dé specialist in lease voor ondernemend Nederland.

Zij kennen uw markt, zien uw passie en weten wat u nodig heeft om uw ambities waar te maken. See what counts.

De voordelen

  • U houdt uw werkkapitaal vrij om te ondernemen
  • Financieren tot 100% van de aanschafwaarde
  • Duidelijkheid door vaste, maandelijkse kosten
  • Uw leencapaciteit bij de bank blijft intact
  • U regelt alles makkelijk en snel bij uw leverancier

Wij vinden het belangrijk dat u kunt doen, wat u het liefste doet. En dat is: ondernemen!

Meer weten? Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden en voorwaarden. Zij informeren u graag.

Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

Contact & Advies

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over dit project of advies wilt over uw specifieke situatie.

Afspraak showroom

Met het onderstaande formulier vraag je eenvoudig een afspraak in onze showroom aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.