Download brochure

1 + 1 = ?

Weidemann 1380CX50 (voorheen 1370 CX50) op Youtube

Weidemann 1380 CX50
Motor4 cil. Perkins
Motorvermogen35,7kw / 49px
AandrijvingHydrostatisch
Rijsnelheid0-20 km/h optie 27
Gewicht leeg2780 kg
Lengte3586 mm
Breedte1045 mm
Hoogte met beschermdak2260 mm
Hoogte EPS dak / ingeklapt2370 mm / 1850 mm
Hef hoogte3000 mm
Binnen draaicirkel1327 mm
Kiplast recht in bak1997 kg
Kiplast recht op palletvorken1575 kg
Opbreekkracht2853daN
Kiplast geknikt in bak1604 kg
Kiplast geknikt op palletvorken1265 kg

De Weidemann 1380CX50 is een specialist.

De Weidemann 1380 CX50 zoals op deze pagina getoond, is een speciale Nederlandse versie. Deze versie is precies op de behoefte van Nederlandse ondernemers afgesteld. Voorheen heette dit model de 1370 CX50. De 1380 is ook met een 45 pk motor leverbaar, voorheen was dit de Weidemann 1350 CX45.

De 1380 CX50 is een robuuste specialist. De ideale keuze voor grondverzet, hoveniers, gemeenten,  stratenmakers en GWW/infrabedrijven. De 1380 CX50 is uitgevoerd met sper-differentieel, 50 pk motor en ZF-assen met planetaire eindaandrijving.  Krachtigere aandrijving in een compacte machine is simpelweg niet mogelijk. Uiteraard zijn alle 1380 modellen weer uit te voeren met comfortabele cabines en verkeersverlichting.

Voordelen Weidemann 1380 CX50

Weidemann KnikpendelkoppelingWeidemann knikpendelkoppeling

De ruggengraat van de Weidemann-constructie: de legendarische scharnieras. Alle vier wielen hebben constant contact met de bodem en de machine verplaatst zich met maximale tractie. Daarnaast wordt de machine ook bijzonder wendbaar.

Poedercoating WeidemannHoogwaardige poedercoating

Kwaliteit biedt meerwaarde. Een belangrijk kenmerk van de kwaliteit van Weidemann is de poedercoating, die zorgt voor een uitstekende corrosiebescherming. In tegenstelling tot de standaard natte lak, wordt de levensduur van de machine aanzienlijk verlengd. Daarnaast is de lak efficiënter en tegelijk milieuvriendelijk.

Stuwkracht Weidemann

Hoge stuwkrachten door planetaire as

De aandrijving via planetaire as verhoogt het draaimoment aan het wiel en verbetert daardoor de stuwkracht. Door de optimale verhouding tussen de stuwkracht en het machinevermogen kunt u zowel flexibel als efficiënt werken.

Differentieelblokkering100% differentieelblokkering

De 100% schakelbare differentieelblokkering biedt indien nodig maximale tractie en stuwkracht en zorgt – bij normale rijstand uitgeschakeld – voor minder slijtage aan de banden.

2 hefcylinders WeidemannTwee sterke hefcilinders

Weidemann bouwt bij alle Hoftrac en wiellader modellen altijd twee hefcilinders in. Dat garandeert dat de lastverdeling altijd optimaal op de laadarm overgaat. Daarnaast wint de hele laadinrichting aan stabiliteit. De grootte van de hefcilinders is aangepast aan de bestaande machinegrootte.

WeidemannPerfect afgestemde P-kinematiek

Bij alle Weidemann telescoopwielladers wordt standaard een inkiephoekbegrenzing ingebouwd. Deze zit aan de Weidemann opname en begrenst zo nodig de inkiephoek. De beveiliging verhindert dat bij in- of uitgetrokken telescooparm te ver kan worden ingerold. Zo kan bijv. de inhoud van een volumebak niet op de cabine vallen.

Verhoogde hefhoogteVerhoogde hefhoogte langere laadarm

Bij alle Weidemann telescoopwielladers wordt standaard een inkiephoekbegrenzing ingebouwd. Deze zit aan de Weidemann opname en begrenst zo nodig de inkiephoek. De beveiliging verhindert dat bij in- of uitgetrokken telescooparm te ver kan worden ingerold. Zo kan bijv. de inhoud van een volumebak niet op de cabine vallen.

RVS Stuurstang Weidemann

Roestvrij stalen stuuraanslag

Bij volle stuuraanslag worden de voor- en achterwagens van de machine in lijn gebracht. Bij Weidemann wordt dit gebied door de roestvrij stalen stuuraanslagen heel goed beschermd en de lak van de machine niet beschadigd. Dat zorgt voor behoud van waarde!

Aanbouwdelen Weidemann 1140Grote keuze aan aanbouwdelen

Gebruik uw machine als multitool – voor uw Weidemann staat u een grote selectie aan aanbouwdelen ter beschikking. Welk aanbouwdeel in welke grootte geschikt is voor uw machine vind u verder op deze pagina.

Banden Weidemann machinesGrote selectie aan banden

De optimale banden voor iedere ondergrond – voor uw Weidemann staat u een grote selectie aan uiteenlopende banden ter beschikking. Welke banden de geschikte zijn voor uw machine vind verder op deze pagina.

Cabine

Cabine Weidemann 1140Veilige canopy met opvangsysteem

Maximale veiligheid volgens de laatste techniek. Weidemann bouwt standaard in alle Hoftrac modellen een canopy met opvangsysteem in. De canopy en het opvangsysteem voor de bestuurder voldoen aan de huidige Europese machinerichtlijn (2006/42/EG) volgens ROPK- en FOPK-bescherming.

Cabine Weidemann 1140Inklapbare canopy eps (Easy Protection System)

Optioneel kunnen Weidemann Hoftracs met de inklapbare canopy eps (Easy Protection System) worden uitgerust. eps voldoet ook aan de huidige Europese machinerichtlijn (2006/42/EG) volgens ROPS- en FOPS-bescherming. Met een paar handelingen kan het eps (Easy Protection System) op een lage doorrijhoogte worden voorbereid.

Cabine Weidemann ComfortabelComfortabele cabine

De ruime cabine voldoet aan de actuele Europese machinerichtlijn (2006/42/EG) volgens ROPK- en FOPK-bescherming en biedt veel hoofd- en bewegingsvrijheid. Door de complete beglazing krijgt de bestuurder een uitstekend overzicht over de aanbouwdelen en het hele werkgebied.

Gereedschap

Gereedschap Weidemann 1140Gereedschap Weidemann 1140Gereedschap Weidemann 1140

Snel wisselen van gereedschap

Dankzij het hydraulische snelwisselsysteem, kunnen de aanbouwdelen gemakkelijk en snel worden vervangen. Zo is uw machine meteen weer inzetbaar. Dit verhoogt de productiviteit en daarmee het rendement. Het vervangen van het gereedschap vindt plaats door bediening met 2 handen wat een ongewenst wisselen onmogelijk maakt – Veiligheid gaat altijd voor alles bij Weidemann!

Optimale servicetoegang

Kipbare cabine WeidemannKipbare cabine

Uniek bij Weidemann: De kipbare cabine biedt probleemloos toegang tot de motor, hydraulisch systeem en elektriciteit. Onderhoud en service extreem eenvoudig gemaakt!

U bespaart dus ook op de onderhoudskosten met de Weidemann!

Motorkap WeidemannGemakkelijk te openen motorkap

De motorkap kan voor de regelmatige service- en onderhoudswerkzaamheden met slechts een handgreep naar achteren worden geopend. Hydrauliekolietank, luchtfilter, motorolievulling, oliemeetstaaf en koelwater zijn daardoor eenvoudig en snel toegankelijk.

Servicetoegang WeidemannGemakkelijk toegankelijke smeerpunten

Alle smeerpunten van de machine regelmatig smeren is voor het correcte en effectieve onderhoud en daarmee het behoud van de machine onontbeerlijk. Om tijd te besparen en het werken te vereenvoudigen, liggen de smeerpunten bij Weidemann altijd op gemakkelijk toegankelijke plaatsen. Optioneel is een centrale smeerinrichting – die het smeren voor u doet.

Weidemann serviceKorte hydraulische slanglengtes

Bij Weidemann machines worden de lengtes van hydraulische slangen kort gehouden – de slangen zijn op meerdere plaatsen gedeeld. Indien een hydraulische slang moet worden vervangen, hoeft niet de hele slang van het hydraulisch circuit te worden vervangen, maar alleen het betreffende deel. Dat bespaart veel tijd en geld.

Een werkplaats die motiveert

Stuurkolom WeidemannVerstelbare stuurkolom

De stuurkolom kan afhankelijk van de eisen van de bestuurder individueel worden ingesteld. Zo wordt gegarandeerd dat iedere bestuurder ergonomisch en zonder inspanning met de machine kan werken.

Weidemann is geschikt voor iedereen.

Joystick WeidemannErgonomische joystick

De joystick ligt veilig en comfortabel in de hand. De sturing is daarbij robuust en fijngevoelig tegelijk. Zo hebt u de machine en de belangrijkste functies steeds onder controle.

Zicht rondom WeidemannGoed zicht rondom – ergonomische werkplek

Veel beenruimte, overzichtelijk ingedeelde combi-instrumenten, comfortabelere cabine en optimaal uitzicht op het aanbouwdelen. Een werkplek die de bestuurder motiveert en rondom ondersteunt. En een gemotiveerde werknemer betekent een werknemer die meer productief is!

Aangename Werkomgeving WeidemannAangename werkomgeving

De werkomgeving in de cabine is uitstekend, dankzij een effectief werkende verwarmings- en ventilatie-installatie met ventilatoren, frisseluchtfilters en goed geplaatste luchtsproeiers. Bij bijzonder hoge buitentemperaturen raden wij de optioneel verkrijgbare airconditioning aan.

Trillinggedempte WeidemannTrillinggedempte werkplaats

Trillingen en stoten worden door de machine opgevangen. Uw lichaam is heel goed beschermd en u werkt ook langere tijd ontspannen en zonder moe te worden – en daardoor gewoon geconcentreerder.

Rem-inch-pedaal

Rem-inch pedaal Weidemann

Bij Weidemann machines is de hydrostatische vierwielaandrijving met de rempedaal gecombineerd. Hierdoor kan door het “inchen” de verplaatsingssnelheid tot stilstand van de rijverplaatsing worden gebracht. Met het gedeeltelijk ingedrukte rem-inch-pedaal kan bij volledig motortoerental langzaam in kruipgang tot op de millimeter nauwkeurig worden gereden en tegelijkertijd snel worden opgetild. Bij verder ingedrukte pedaal wordt de machine geremd. Het voordeel de rem-inch-pedaal ligt in de optimale vermogensdistributie van het motorvermogen. Daarnaast is afslaan van de machine niet mogelijk.

Aanbouwdelen

Weidemann Volumebak 980Volumebak 1200mm
Laadbak voor licht materiaal hoekvormig.
Breedte : 1200mm
Inhoud : 0,61mm


Weidemann Volumebak 1050Volumebak 1400mm
Laadbak voor licht materiaal hoekvormig.
Breedte : 1400mm
Inhoud : 0,72mm


Weidemann Volumebak 1200Volumebak 1500mm
Laadbak voor licht materiaal hoekvormig.
Breedte : 1500mm
Inhoud : 0,77mm


Weidemann Volumebak 1200Volumebak 1600mm
Laadbak voor licht materiaal hoekvormig.
Breedte : 1600mm
Inhoud : 0,82mm


Grondgraafbak WeidemannGrondgraafbak klein
Grondverzet bak, doorgaans zonder losbreek tanden uitgevoerd. Indien gewenst met losbreek tanden uitgevoerd.
Breedte : 1350mm
Inhoud : 0,34mm


Weidemann Volumebak 980Grondgraafbak klein
Grondverzet bak, doorgaans zonder losbreek tanden uitgevoerd. Indien gewenst met losbreek tanden uitgevoerd.
Breedte : 1500mm
Inhoud : 0,40mm


Mestvork WeidemannMestvork
Mestvork met 6 tanden 800mm lang, gelakt staal
Breedte : 930mm
Gewicht : 115Kg


Mestvork WeidemannMestvork
Mestvork met 7 tanden 800mm lang, gelakt staal
Breedte : 1100mm
Gewicht : 130Kg


Krokodillenbek Klein WeidemannKrokodillenbek klein
Mestvork met hydraulische boven klem, 1 cilinder, 6 tanden van 800 mm
Breedte : 930mm
Gewicht : 185Kg


Krokodillenbek WeidemannKrokodillenbek groot
Mestvork met hydraulische boven klem, 2 cilinders, 7 tanden van 800 mm
Breedte : 1100mm
Gewicht : 225Kg


Grijpbak WeidemannGrijpbak
Bak met hydraulische bovenklem met 2 cilinders.
Breedte : 1350mm
Inhoud : 0,75mm
Gewicht : 393Kg


Silotang WeidemannSilotang
Silotang met 2 cilinders en 9 tanden van 800mm lengte.
Breedte : 1150mm
Inhoud : 0,73mm
Gewicht : 495Kg


Silotang WeidemannSilotang
Silotang met 2 cilinders en 11 tanden van 800mm lengte.
Breedte : 1360mm
Inhoud : 0,87mm
Gewicht : 540Kg


Palletvork WeidemannPalletvorken 0.9
Palletvorken op vorkenbord. Vorken zijn mechanisch verstelbaar. Vorken 1000mm lang.
Breedte : 900mm
Gewicht : 140Kg


Palletvork WeidemannPalletvorken 1.0
Palletvorken op vorkenbord. Vorken zijn mechanisch verstelbaar. Vorken 900mm lang.
Breedte : 1000mm
Gewicht : 158Kg


Afvalcontainer WeidemannAfval container
Degelijk uitgevoerd.
Met pallet insteek.
Breedte : 1000mm
Inhoud : 1,00mm
Gewicht : 90Kg


Container WeidemannContainer
Met palletvork insteek.
Breedte : 1250mm
Inhoud : 0,90mm


Sikkelmaaier WeidemannSikkelmaaier
Sikkelmaaier met 3 messen. Snijhoogte: 25-100 mm (instelbaar) Capaciteit in liters: 20 l/min
Breedte : 1200mm
Gewicht : 217Kg


Sikkelmaaier WeidemannSikkelmaaier
Sikkelmaaier met 3 messen. Snijhoogte: 25-100 mm (instelbaar) Capaciteit in liters: 20 l/min
Breedte : 1500mm
Gewicht : 271Kg


Maai uitrusting dubbel mesMaai uitrusting met dubbel mes
Knipt gras. kleine takken en bladeren. Heggeschaar. Capaciteit in liters: 20 l/min
Breedte : 1500mm
Gewicht : 185Kg


Grondboor WeidemannGrondboor
Met planetaire eind aandrijving.
Lengte boor: 1240mm
2 tanden
Capaciteit in liters: 20 l/min
Breedte : 152mm
Gewicht : 130Kg


Grondboor WeidemannGrondboor
Met planetaire eind aandrijving.
Lengte boor: 1240mm
4 tanden
Capaciteit in liters: 20 l/min
Breedte : 229mm
Gewicht : 143Kg


Palletvorken draaimodule WeidemannPalletvorken met draaimodule
Draagkracht: 500 kg
Lengte: 1000 mm
Breedte : 1000mm


Balenklem rond WeidemannBalenklem rond
Balenklem voor ronde balen 900-1800 mm diameter
Hoogte: 850 mm
Diepte: 1300 mm
Breedte: 1400 mm
Gewicht: 185Kg


Balenklem Mini WeidemannBalenklem vierkant
Klembereik: 950-2150 mm
Voor ronde en vierkante balen.
Opties: groter/kleiner klembereik, langere of kortere armen, rek voor 2e baal.
Breedte : 1100-2250 mm
Gewicht : 250Kg


Afwikkelaar ronde balen WeidemannAfwikkelaar ronde balen
2 Tanden van 850 mm voor het afwikkelen van ronde balen.
Breedte : 900mm
Gewicht : 120Kg


Veegmachine met opvangbak WeidemannVeegmachine met opvangbak
Diameter veegwals: 520 mm
Opties: watersproei installatie incl. watertank van 240L, zijbezem 600mm, hydraulische verstek instelling, hydraulische bediening opvangbak, veegwals / zijbezem met staalinslag .
Breedte : 1250mm
Inhoud : 135 lmm
Gewicht : 130Kg


Veegmachine met opvangbak WeidemannVeegmachine met opvangbak
Diameter veegwals: 520 mm
Opties: watersproei installatie incl. watertank van 240L, zijbezem 600mm, hydraulische verstek instelling, hydraulische bediening opvangbak, veegwals / zijbezem met staalinslag .
Breedte : 1550mm
Inhoud : 165 lmm
Gewicht : 150Kg


Rubberschuif WeidemannRubberschuif
Rubberschuif met vaste hoeken.
Optioneel: rubber met staalinslag
Breedte : 1500mm
Gewicht : 95Kg


Rubberschuif WeidemannRubberschuif
Rubberschuif met vaste hoeken.
Optioneel: rubber met staalinslag
Breedte : 1750mm
Gewicht : 105Kg


Rijbaan egalisator WeidemannRubber
Baanvlakker, manegevlakker.
19 tands
Gegalvaniseerd
Breedte : 2000mm


Sneeuwschuiver WeidemannSneeuwschuiver
Wegklapbaar ondermes.
2 verstelbare wielen.
Hoogte: 700mm
Breedte 30 graden gezwenkt: 1115 mm
Opties: hydraulisch verstelbaar (verstek)
Breedte : 1300mm
Gewicht : 137Kg


Sneeuwschuiver WeidemannSneeuwschuiver
Hoogte schild 1020mm
Breedte 30 graden gezwenkt 2180mm
Opties: hydraulisch verstelbaar
Breedte : 2500mm
Gewicht : 417Kg


Wegenstrooier 100kg WeidemannWegenstrooier 100Kg
Voor het zout / pekel / zand strooien ter bestrijding van gladheid of wegen en terreinen.
Diepte: 570 mm
Hoogte: 1050 mm
Inhoud: 105 liter / 100 kg
Aansluiting: 12 V
Strooi breedte 0,8 – 6 meter
Breedte : 485mm
Inhoud : 105 lmm
Gewicht : 38Kg


Wegenstrooier WeidemannWegenstrooier 300 kg
Voor het zout / pekel / zand strooien ter bestrijding van gladheid of wegen en terreinen.
Diepte: 900 mm
Hoogte: 1000 mm
Inhoud: 300 liter / 300 kg
Aansluiting: Hydraulisch achter
Strooi breedte 1 – 6 meter
Breedte : 1080mm
Inhoud : 300 lmm
Gewicht : 160Kg


Puinriek WeidemannPuinriek
voor het verwijderen van bestrating, baan maken bij het bestraten, aan en afvoeren van stenen zonder zand.
Optioneel: inlegvel, zijschotten, langer of korter mes
Leverbaar in alle formaten
Breedte : 1000- 2500mm
Inhoud : div.mm
Gewicht : div.Kg


Zijwaarts kiepende bakZijwaarts kiepende bak
Kan naast het gebruikelijke in en uitkiepen ook naar rechts uitkiepen. uitgevoerd met 1 cilinder.
Breedte : 1150mm
Inhoud : 0,23mm
Gewicht : 250Kg


Zijwaarts kiepende bakZijwaarts kiepende bak
Kan naast het gebruikelijke in en uitkiepen ook naar rechts uitkiepen. uitgevoerd met 1 cilinder.
Breedte : 1250mm
Inhoud : 0,26mm
Gewicht : 270Kg


Stenen klem Weidemann30% stenen klem
Stenenklem pakt 30% van pak stenen
mechanische draaikop
Optioneel: hydraulische draaikop.
Benodigd: korte of uitschuifbare jib. Andere uitvoeringen leverbaar.
Breedte : mm
Inhoud : 30%mm
Gewicht : 380Kg


2 laags stenenklem Weidemann2-laags stenenklem
voor het klemmen en transporteren van 2 lagen klinkers
Breedte : 900mm


Korte Jib WeidemannKorte Jib
Lengte: mm
Breedte : mm


Uitschuifbare Jib WeidemannUitschuifbare jib
Mechanisch verstelbaar, uitschuifbaar.
Lengte jib: mm Andere variaties leverbaar.
Breedte : mm


VoederschuifbordVoederschuifbord
Optie: hydraulisch verstelbaar (verstek)
Breedte : 1700mm


Euro-aansluiting Adapterplaat WeidemannEuro aansluiting adapterplaat
adapter TUSSEN weidemann snelwissel en euro snelwissel.
Breedte : mm


Adapterplaat WeidemannAdapterplaat 3-punts
Enerzijds een 3-punts hef aansluiting en anderzijds Weidemann hydraulisch snelwissel aansluiting.
Breedte : 800mm


Weidesleep WeidemannWeidesleep
weidesleep
Breedte : 1000-2500mm


Tegelriek WeidemannTegelriek
voor het effectief uitrieken van tegels zonder het meenemen van grote hoeveelheden zand. Leverbaar in alle formaten!
Breedte : 1100-2500mm


Hoogkiepbak WeidemannHoogkiepbak
Bak met 2 cilinders.
Voor het extra hoog uitkiepen
Breedte : 1250mm
Inhoud : 0,26mm
Gewicht : 290Kg


Hoogkiepbak WeidemannHoogkiepbak
Bak met 2 cilinders.
Voor het extra hoog uitkiepen
Breedte : 1400mm
Inhoud : 0,41mm
Gewicht : 390Kg


Bestratingsklem WeidemannBestratingsklem
Hydraulisch aangedreven. Voor bijna elk verband steen, van blokverband tot keperverband.
Hefvermogen 400 Kg
Zijklem: 990-1300 mm
Breedte : 570-1180mm
Gewicht : 190Kg


Laserbord WeidemannLaserbord
egaliseerborden. leverbaar in diverse maten en uitvoeringen.
Breedte : mm


Hydraulische PalletvorkenHydraulisch verstelbare palletvorken
Palletvorken op hydraulisch verstelbaar bord.Bij de Hydraulische vorkenversteller kunnen de vorken hydraulisch verschuiven van 60-160 cm buitenwerks. De hydraulische vorkenversteller is standaard uitgevoerd met gelijkloopventiel zodat beide vorken gelijktijdig verschuiven.
Breedte : 950-1850mm
Gewicht : 280Kg


Rotator WeidemannRotator
Rotator mechanisch of hydraulisch t.b.v. stenenklem of bomenklem / grijper. Diverse varianten leverbaar
Breedte : mm
Gewicht : 12-27 Kg


Bomenklem WeidemannBomenklem
Bomen klem / grijper ook wel houtklem genoemd.
Opening breedte 1200mm
Diverse varianten / afmetingen leverbaar !
Breedte : 275mm
Gewicht : 70Kg


Bomen ShredderBomen / Schredder vul klem
Schredder vul klem
hardox tanden zonder verbinding onderin.
Openingswijdte ca. 1400 mm
Breedte : 370 mm
Gewicht : 108 Kg


Voerschuifband WeidemannVoer schuifband

Breedte : mm

Banden

Banden Weidemann

10.0/75-15.3 AS ET-5
Bandbreedte : 264mm
Bandhoogte : 780mm
Breedte machine : 1210mm


Banden Weidemann

10.0/75-15.3 AS ET40
Bandbreedte : 264mm
Bandhoogte : 780mm
Breedte machine : 1120mm
Breedte machine gekeerd : 1300mm


Banden Weidemann10.0/75-15.3 AS ET80 (Std.)
Bandbreedte : 264mm
Bandhoogte : 780mm
Breedte machine : 1045mm
Breedte machine gekeerd : 1380mm


Banden Weidemann

31×15,50-15 AS ET0
Bandbreedte : 391mm
Bandhoogte : 801mm
Breedte machine : 1320mm


Banden Weidemann

11.5/80-15.3 AS ET40
Bandbreedte : 290mm
Bandhoogte : 867mm
Breedte machine : 1160mm
Breedte machine gekeerd : 1340mm


Banden Weidemann

15.0/55-17 AS ET0
Bandbreedte : 380mm
Bandhoogte : 890mm
Breedte machine : 1320mm


Weidemann banden

10×16.5 EM ET40
Bandbreedte : 268mm
Bandhoogte : 775mm
Breedte machine : 1120mm
Breedte machine gekeerd : 1300mm


Weidemann banden

31×15,50-15 EM ET0
Bandbreedte : 400mm
Bandhoogte : 790mm
Breedte machine : 1320mm


Banden Weidemann31×15,50-15 EM ET-37
Bandbreedte : 400mm
Bandhoogte : 790mm
Breedte machine : 1400mm


Weidemann Banden12×16.5 EM ET45
Bandbreedte : 305mm
Bandhoogte : 821mm
Breedte machine : 1150mm
Breedte machine gekeerd : 1350mm


Banden Weidemann

10.0/75-15.3 AS Gazon ET-5
Bandbreedte : 264mm
Bandhoogte : 760mm
Breedte machine : 1210mm


Banden Weidemann

31×15.50-15 XTRA ET0
Bandbreedte : 405mm
Bandhoogte : 810mm
Breedte machine : 1345mm